Follow Us On Follow us on Facebook Follow us on Twitter Watch us on YouTube Instagram
Register
Just Jeeps
Page 570 of 572 FirstFirst ... 70470520560568569570571572 LastLast
Results 5,691 to 5,700 of 5714
  1. #5691
    New Member
    Join Date
    Jul 2020
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by caged View Post
    also, you can fit 35s on at stock height.
    i think i will keep 33 at the moment. But i want 2'' lift, i mean i guess it came with 1" lift . I want to add 1'' more.

  2. #5692
    Active Member PCO6's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Newmarket, Ontario
    Posts
    709
    Mentioned
    17 Post(s)
    Not today but on Friday I drove my 31 yr. old XJ for 3 1/2 hours straight in 32* heat while pulling a trailer. It climbed above 100*C a few times on some long gradual inclines but overall I was happy ... and a bit surprised!

  3. #5693
    Super Poster
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    London
    Posts
    1,374
    Mentioned
    24 Post(s)
    Got my top hung up.



    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4. #5694
    JeepCentral Supporter 4demud's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Kitchener
    Posts
    724
    Mentioned
    33 Post(s)
    Quote Originally Posted by xkid View Post
    Got my top hung up.



    Sent from my iPhone using Tapatalk
    If it's up there strong enough you can store stuff inside it too.

  5. #5695
    Super Poster
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    London
    Posts
    1,374
    Mentioned
    24 Post(s)
    Quote Originally Posted by 4demud View Post
    If it's up there strong enough you can store stuff inside it too.
    Hilarious, but true. Itís pretty strong. I reinforced it a tad today.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. #5696
    Content Team Drizit's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Richmond Hill
    Posts
    10,824
    Mentioned
    421 Post(s)
    Replaced the batteries on the Dodge today, they've been having a hard time starting lately unless they have had a charger on em. Upgraded the group 65s to a pair of group 31 big rig batteries. Only mod required was to rerount a couple of cables and replace the cable from the alternator to the passanger battery. Apparently it's a good thing I did as I found this when I cut the zip ties keeping it routed.

  7. #5697
    New Member
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Hey guys I did change my serpentine belt (2nd one) because it was noisy, the new one last the night and this morning start the noise again, I found an OEM mopar one (lucky since they are discontinued) so again tomorrow another one to change and see if I can get rid off that disturbing and annoying noise!


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  8. #5698
    Content Team Drizit's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Richmond Hill
    Posts
    10,824
    Mentioned
    421 Post(s)
    Quote Originally Posted by aviator guy View Post
    Hey guys I did change my serpentine belt (2nd one) because it was noisy, the new one last the night and this morning start the noise again, I found an OEM mopar one (lucky since they are discontinued) so again tomorrow another one to change and see if I can get rid off that disturbing and annoying noise!


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    That sounds iffy. Are you 100% sure all the pulleys are totally free? A dodgy ac clutch for instance could cause something like that. Another possibility is contamination on the pulleys, a bit of oil or coolant perhaps? Id clean em with alcohol or acitone to be sure myself, that and when the belt is off check em for any sticksion.

  9. #5699
    New Member
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Yes I move all of them and pulleys are free and quiet I did got a used power steering maybe that pulley it has a bit of play, will check it today


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  10. #5700
    Content Team Drizit's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Richmond Hill
    Posts
    10,824
    Mentioned
    421 Post(s)
    Could also be a weak spring in the tensioner pully. That could cause belt slip and squeak.

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •